Zien Nina Derwael stelt ons enkele maanden na breuk voor aan kersverse vriend: 'Er valt meteen iets op'
COS

Nina Derwael heeft het nieuwe jaar goed ingezet. Enkele maanden na haar breuk met profvoetballer Siemen Voet stelt de turnkampioene ons voor aan haar nieuwe vriend.

Na meer dan drie jaar samen raakte in oktober bekend dat Nina Derwael en haar vriend Siemen Voet een einde hadden gemaakt aan hun relatie. Ze zagen hun leven niet meer dezelfde richting uitgaan en trokken de stekker eruit. Nu komt Nina met verrassend nieuws.

De Olympische turnkampioene heeft namelijk een nieuwe vriend. Die stelt ze zondagavond voor aan haar volgers op Instagram. Het gaat om Thibau Dierickx. "Degene met wie ik echt match", schrijft Nina bij enkele foto's met haar kersverse lief.

Het lijkt enigszins een kleine sneer naar haar ex Siemen. "Nog een steek uitdelen aan je vorige partner... een kampioen onwaardig, Nina!", klinkt het scherp in de reacties. Verder zijn de reacties vooral positief en wensen volgers Nina en Thibau veel geluk toe.

"Als het maar geen voetballer is... Grapje hoor, Nina. Geniet ervan", lezen we nog. Maar Thibau blijkt wel degelijk een voetballer. In zijn Instagram-bio zien we dat Thibau in 1999 geboren is en uit Lede afkomstig is. Hij studeert kinesitherapie aan de UGent en... voetbalt bij FC Lebbeke.

https://www.instagram.com/p/Cnc3NyjLpTJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.