Nina Derwael over 'DWTS'-collega Jonatan Medart: "Hij mocht dat eigenlijk niet zeggen"
COS
Nina Derwael over 'DWTS'-collega Jonatan Medart: "Hij mocht dat eigenlijk niet zeggen"
Foto: Play4

Na James Cooke en Julie Vermeire mag Nina Derwael zich sinds kort danskampioene noemen. Ze won - niet geheel verrassend voor veel kijkers - de finale van 'Dancing With The Stars'.

In de finale stond Nina Derwael naast Nora Gharib en Jonatan Medart. Ze gunden elkaar allemaal de overwinning. Doorheen de wedstrijd werden ze namelijk erg close. Nina en Jonatan spraken sinds de finale zelfs al een paar keer af en gingen deze week samen naar de première van 'The Batman'.

Nina noemt Jonatan "een schatje" bij Ender Scholtens in 'Gossip Guy'. "Ik ben heel blij dat ik hem zo goed heb leren kennen nu met 'Dancing'. We volgden elkaar ervoor, maar we kenden elkaar niet echt", zegt Nina. Ze hadden elkaar wel al ontmoet voor het programma van start ging.

"We zijn elkaar tegengekomen op 'Student Kick-Off', toen hij oorspronkelijk nog niet tegen mij mocht zeggen dat hij meedeed met 'Dancing With The Stars'. Hij heeft dat dan toch gezegd. 'Ik weet iets waar we allebei aan gaan meedoen, maar ik mag het je nog niet zeggen', fluisterde hij in mijn oor."

"Dan zijn we contact blijven houden nog voor we begonnen waren met de trainingen. En echt: een crème van een gast. Veel liefde voor jou, Jonatan", aldus Nina Derwael.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.