Nina Derwael doet verrassende onthulling over hoe relatie met Siemen tot stand kwam
COS
Nina Derwael doet verrassende onthulling over hoe relatie met Siemen tot stand kwam
Foto: Photonews

Nina Derwael heeft al een paar jaar een relatie. Haar vriend Siemen Voet is net als Nina topsporter; hij is centrale verdediger bij PEC Zwolle.

In oktober van 2019 raakte bekend dat Nina Derwael de liefde had gevonden bij Siemen Voet. Maar hoe hebben die twee elkaar eigenlijk leren kennen. Dat vroegen Pieterjan en Jeff van Supercontent de turnkampioene in 'Vrienden worden met'.

"Wij hebben elkaar eigenlijk voor het eerst ontmoet in 2013", bekent Nina. "Dat was eigenlijk omdat onze mama's allebei van Sint-Truiden komen en die kenden elkaar dus wel een beetje. Die waren elkaar dan tegengekomen en dan zaten wij daar als 13-jarigen zo langs terwijl de mama's een halfuur aan het praten zijn."

"Toen zijn we bevriend geworden via Facebook en elkaar beginnen volgen op Instagram. Daarna hebben we elkaar eigenlijk zes jaar niet meer gehoord. En eigenlijk ben ik naar hem beginnen sturen, want ik heb uiteindelijk zes jaar later iets gereageerd op zijn verhaal, slided into the dm's", aldus Nina Derwael.

Meer nieuws

Meer nieuws

.