Nina Derwael doet opvallende bekentenis: "Heb er een panische angst voor"

door: COS
Nina Derwael
Afbeelding bron: Photonews

Als we Nina Derwael aan de brug met ongelijke leggers zien zwaaien, lijkt ze van niets bang. Toch zijn er dingen die haar angst aanjagen.

Nina Derwael blijkt een angst voor kwallen te hebben. "Daarom ben ik ook bang van de zee", legt ze uit in de podcast 'Gossip Guy'. "Ooit was een vriendje op vakantie gestoken door een kwal. Toen ben ik pas beginnen nadenken: die zitten in de zee en je ziet die amper. En zo'n kwallenbeet doet ook wel pijn."

Er is echter een ander dier waar de turnkampioene nóg meer schrik van heeft. "Ik heb echt een panische angst voor wespen, maar ik heb zelf nog nooit een wespensteek gehad", zegt de 'Dancing With The Stars'-winnares.

"Toen ik klein was, was ik met een vriendin en mama een ijsje gaan eten en er zat een wesp op haar ijsje, maar ze had dat niet gezien. Die steekt dat in haar mond en die wesp heeft in de binnenkant van haar lip gestoken."

"Sindsdien heb ik zo'n panische angst voor wespen. Een bij, oké. Als die je steekt, dan voelt die dat die in levensbedreiging is, want die gaat erna dood. Een wesp kan je lekker blijven steken en blijven verder zoemen. Echt verschrikkelijke beesten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!