Nieuwe vriend van Julie Vermeire is geen onbekende: Hij schitterde eerder al in dit programma
PMN
Nieuwe vriend van Julie Vermeire is geen onbekende: Hij schitterde eerder al in dit programma
Foto: Instagram @julievermeire

Net op kerstavond maakte Julie Vermeire bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Ze deed dat door een foto te delen op haar Instagram.

“Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij K3 zoekt K3 wonnen”, schrijft Hanne op haar sociale media. “Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop! Na een goed feestje gingen we meteen fotoshoots doen, inzingen, dansles en zangcoaching volgen, videoclips opnemen, meet and greets doen én vertrokken we uiteindelijk op de grote afscheidstour met onze grote voorbeelden Karen Karen, Kristel en Josje.”

“Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven”, klinkt het. “Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen. We werken hard om te blijven verbeteren, om zo’n goed mogelijk resultaat te bekomen en we geven alles van onszelf om iedereen trots te maken. Na 4 jaar K3, is ongeloof stilaan getransformeerd naar ‘genieten’.”

Balen

“In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem.”

Nog vele jaren

“Maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen, Klaasje en Marthe, al die lachende gezichtjes, lieve woorden en het oorverdovende applaus. Vandaag zijn we 4 jaar K3. De tijd vliegt! Zo veel gedaan en nog zo veel leuke vooruitzichten. Bedankt allemaal om 4 jaar geleden in ons te geloven, bedankt om ons met open armen te ontvangen en bedankt voor de fantastische jaren! Cheers to many more years!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.