Nieuwe tegenslag voor Ann Van den Broeck tijdens kankerbehandeling
COS
Nieuwe tegenslag voor Ann Van den Broeck tijdens kankerbehandeling
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck deelde in augustus droevig nieuws. De (musical)actrice sprak openhartig over haar kankerdiagnose.

Nadat er voor de zomervakantie borstkanker werd vastgesteld bij Ann Van den Broeck, hield de actrice haar volgers de afgelopen maanden op de hoogte over haar behandelingen. Begin november was er het goede nieuws dat de AC-chemobehandelingen achter de rug waren.

Recent kon Stany Crets fantastisch nieuws vertellen aan onze redactie: "De berichten zijn zeer goed. De kanker is eigenlijk weg. Dus er begint licht te schijnen aan het eind van de tunnel", klonk het bij de regisseur en acteur.

Ann bevestigde dat zelf ook op Instagram. "Ik ben over de helft van mijn traject én op de laatste MRI was niks meer te zien van de motherfucker!", vertelde ze. Vermoeidheid speelt haar echter nog steeds parten. Daarom zal ze niet in 'Winterrevue' te zien zijn.

Woensdag vertelde Ann dat er donderdag een operatie gepland was. "Weer iets om af te vinken", schreef ze. Maar ze heeft slecht nieuws gekregen: "Deze ochtend in het UZA. Oeps, 38.3 graden koorts..."

"Operatie werd een week uitgesteld. Ik hou jullie bemoedigende woorden vast tot en met volgende week donderdag! En nu... een dafalganneke en een dutje onder een dekentje", aldus Ann. Veel goede moed!

https://www.instagram.com/p/ClWgVnco733/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.