Nieuwe liveshow van Camille op Rijvers Festival: “Het belooft ongetwijfeld een wervelende show te worden”
WVDS

Camille, dé popsensatie van het moment, zal haar nieuwe liveshow deze zomer op het podium van het 4-daagse Rijvers Festival brengen. Iets wat de organisatoren uitermate blij stemt.

“We zijn fier dat Camille ons festival uitkoos als één van de haltes voor haar festivaltour. Het belooft ongetwijfeld een wervelende show te worden. Vorig jaar trad ze nog helemaal alleen op, maar dit jaar wordt ze vergezeld van een groep livemuzikanten en brengt Camille een volledige liveshow”, aldus Floris Benoit, woordvoerder van het festival.

Andere hitmachines

Ook andere hitmachines zegden al toe om een feestje te bouwen op het podium van Rijvers Festival. Pommelien Thijs, Flemming, Xink, Metejoor, Regi (die een pak straffe gasten meebrengt), Suzan & Freek, K3 en #LikeMe, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Pauline, Viktor & Kobe en Yevgueni zijn onder meer van de partij.

TikTok-stage

“Ons TikTok-stage wordt dit jaar opnieuw één van de publiekstrekkers. We breiden de TikTok-stage opnieuw uit: zowel qua line-up als qua oppervlakte. Komende weken kondigen we nog een pak nieuwe televisie- en Tiktoksterren aan die deze zomer op Rijvers Festival langskomen voor een meet-and-greet. In de namiddag wijden we de stage aan de allerkleinsten en komt onder andere Bumba langs.”

Uniek

“Rijvers Festival groeide afgelopen jaren uit tot ‘one-of-a-kind’. We zijn nu aan onze zesde editie toe en merken dat die mix meer en meer uitzonderlijk is en wordt geapprecieerd”, aldus Floris Benoit, woordvoerder van het festival. “Dit jaar ontvangen we maar liefst 110 artiesten. Bezoekers komen echt van heel ver naar ons, om de eenvoudige reden dat je op geen enkele andere plek in ons land zo'n breed gamma krijgt op zo'n mooi terrein. Dát verklaart ons succes.”

Rijvers Festival

Lievegem bij Gent - Van 11 tot 14 augustus, Vier podia en 100+ artiesten, Tickets & de volledige line-up vind je via www.rijversfestival.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.