Niet te geloven! Fabrizio Tzinaridis neemt drastische en uiterst pijnlijke beslissing
COS
Niet te geloven! Fabrizio Tzinaridis neemt drastische en uiterst pijnlijke beslissing
Foto: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis leerden we kennen als de getatoëerde verleider in 'Temptation Island'. Zelf is Fabrizio ook tattoo artist.

Wie Fabrizio Tzinaridis volgt op sociale media, zal het misschien al opmerkt hebben: een heleboel van zijn tattoos zijn een stuk minder te zien dan voorheen. Op Instagram legt het 'De Bachelor'-gezicht nu uit wat er aan de hand is. Hij heeft besloten al zijn zichtbare tattoos te laten weglaseren.

Fabrizio noemt het zijn "meest pijnlijke afscheid" tot nu toe. "Het is iets wat ik tot nu toe geheim heb gehouden, omdat ik geloof dat het een nieuw hoofdstuk in mijn leven markeert. En dat wilde ik wel op de juist manier delen", zegt Fabrizio.

"Naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan."

De tattoos vertellen een verhaal. "En dat vind ik niet nodig om altijd en overal met de wereld te delen. Alsook staat het deels mijn ambitie om te gaan acteren in de weg. En die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos", legt hij uit.

https://www.instagram.com/reel/CqA43pAgmt8/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.