Niet te geloven! Candice Martens doet straffe onthulling over haar zus na breuk met Marijn
COS
Niet te geloven! Candice Martens doet straffe onthulling over haar zus na breuk met Marijn
Foto: Instagram @candice.martens

Candice Martens en Marijn Lenaerts trouwden in het zesde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Na een huwelijk van twee jaar gingen ze vorige zomer uit elkaar.

Candice Martens en Marijn Lenaerts leken in 'Blind Getrouwd' meteen een perfecte match. Het enige twistpunt? Waar zouden ze gaan wonen, mocht de relatie slagen? Het eerste jaar van hun relatie bleven Candice en Marijn pendelen tussen Beveren en Binkom.

Uiteindelijk besloot Candice Beveren achter te laten en bij Marijn in te trekken in Binkom. Al kwam ze nog bijna dagelijks in Beveren. Ze opende er namelijk haar pop-upkledingwinkel 'Fazenna by Candice'.

De voornaamste reden waarom Candice Beveren niet wou verlaten: ze zou haar vrienden en familie te hard moeten missen. "Mijn zus Tessy is een heel belangrijk persoon in mijn leven en haar achterlaten was heel moeilijk", vertelde Candice vorig jaar in Story.

Nu deelt Candice wel heel verrassend nieuws uit de doeken. "Ik kom nog regelmatig naar Binkom omdat mijn zus daar woont. Marijn en ik hebben haar gekoppeld aan een vriend van hem", aldus Candice in Story.

Candice is een jaar na haar breuk met Marijn nog vrijgezel. Bij Marijn kwam daar recent verandering in. Hij heeft intussen zo'n twee maanden een relatie. Hij deelde foto's van hun eerste vakantie samen op Instagram. Haar naam houdt hij voorlopig nog voor zichzelf.

Meer nieuws

Meer nieuws

.