"Niet plezant dat ze op je kop schijten": Jacques Vermeire neemt straffe beslissing na pijnlijke kritiek
COS
"Niet plezant dat ze op je kop schijten": Jacques Vermeire neemt straffe beslissing na pijnlijke kritiek
Foto: Photonews

Jacques Vermeire gaat opnieuw op tour met een comedyshow. Voor 'Zaalshow 2.0' slaat hij weer de handen in elkaar met Luc Verschueren.

Vanaf 22 september gaan Jacques Vermeire en Luc Verschueren op pad doorheen Vlaanderen. Bijna 50 shows staan er op de agenda. Tot groot plezier van Jacques Vermeire. Optreden is immers zijn passie. En dat hij weer met Luc de baan op mag, maakt het alleen maar fijner.

"Zo'n show is hard werken, hoor. Het lijkt gemakkelijke humor, maar dat is het niet. Dat is juist de kracht", zegt Jacques in Krant van West-Vlaanderen. "En mijn doel is altijd: er moet minstens om de tien seconden gelachen worden. Een keer een zware lach en een keer een glimlach, het maakt niet uit."

Jacques en Luc geven al hun oneliners punten. Die met de hoogste scores houden ze in de show. Dat gaat gepaard met veel discussies. Vaak blijft maar de helft ervan over. Volgens Jacques is Luc de beste aangever die er is.

Smoelentrekker

Jacques kreeg in al zijn jaren als komiek vaak af te rekenen met kritiek. "Ik had altijd veel tegenstanders, de zogenaamde kwaliteitspers die altijd neerbuigend over die smoelentrekker deed", zegt hij in de Krant.

"Ik kan heus wel met mezelf lachen. Niet iedereen moet mij goed vinden, maar het is niet plezant dat ze zo op je kop schijten. Al heb ik daar altijd zo weinig mogelijk op gereageerd. Maar dat ik nu nog steeds zoveel succes heb, daar heb ik wel mijn plezier in."

"En ik bewaar ook alle negatieve artikels, die kritiek motiveert mij om nog langer door te gaan. Ik mag toch trots zijn op wat ik allemaal heb neergezet? En mijn genoegdoening is dan de vele mensen die mij graag hebben. Daarom ga ik ook nooit iemand ontgoochelen die een foto van mij wil."

Meer nieuws

Meer nieuws

.