Niet mis te verstane waarschuwing voor Gert Verhulst: "Boze telefoon van de VRT-directie"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Gert Verhulst kennen we als tv-gezicht tegenwoordig van 'De Verhulstjes' en zijn talkshows. Bij heel wat mensen zal Gert voor altijd Gertje van 'Samson & Gert' zijn.

Gert Verhulst nam in 2022 na 32 jaar officieel afscheid als baasje van Samson en mocht de fakkel doorgeven aan dochter Marie Verhulst. Gert koestert geweldige herinneringen aan 'Samson & Gert'. In 'Achter De Schermen' vertelt Gert over de beginperiode.

Zo vroegen ze fans om tekeningen op te sturen, maar lanceerden ze ook prijsvragen. "Dan gaven wij gewoon het nummer van den bureau. Dat mag je niet doen, hè. Als je toen op tv een telefoonnummer gaf, dan moest dat een beetje gecontroleerd zijn via een centrale."

"Dus wij legden heel de VRT plat. Die konden niet meer bellen op woensdagmiddag. Dan kregen we een boze telefoon van de directie: 'Gelieve dat niet meer te doen, dat gaat toch niet?' Heel de centrale was ontploft."

"Wij waren zo wat cowboys, hè. Je kon alles toen. Die VRT, daar was niemand bezig met wat iemand anders aan het doen was. Dat was echt cowboyland, dat was fantastisch", aldus Gert Verhulst.