Niet makkelijk voor Pommelien Thijs: Zangeres staat zwaar afscheid te wachten
COS
Niet makkelijk voor Pommelien Thijs: Zangeres staat zwaar afscheid te wachten
Foto: VTM

Pommelien Thijs maakt dit jaar opnieuw kans op de 'Zomerhit'-trofee. Vorig jaar was ze genomineerd met 'Ongewoon', dit jaar met 'Erop of eronder'.

Het gaat voor Pommelien Thijs nog harder nu haar debuutalbum 'Per ongeluk' uit is. In totaal heeft Pommelien deze zomer zestig optredens - solo, maar ook nog met '#LikeMe'. Veel tijd om op vakantie te gaan, heeft de zangeres niet.

Ze heeft wel een paar dagen geblokkeerd om een weekendje naar Amsterdam te gaan of gewoon om wat vrije tijd te nemen. Waar ze naartoe zou gaan mocht ze niet veel moeten optreden en morgen het vliegtuig kunnen pakken? "Ik zou naar Griekenland gaan", zegt ze in 'Zomerhit Confessions' aan Niels Destadsbader.

Daar heeft ze een heel bijzondere reden voor. "Mijn ouders gaan daar wonen", vertelt Pommelien. Recent trouwde Pommeliens zus Kaat ook in Griekenland. "Dat is een fijne plek en dan kan ik mijn ouders nog eens zien tijdens de zomermaanden."

Pommelien zal haar ouders dus moeten missen. "Maar ze gaan afwisselen", zegt ze. Het zal niet makkelijk zijn om haar ouders te moeten missen, ook al woont Pommelien al een hele tijd niet meer thuis. "Maar we zullen zien hoe het loopt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.