Interview Nick wil na ‘Blind Getrouwd’ ook deelnemen aan dit programma: “Kan ik me van een heel andere kant laten zien”
PMN
Nick wil na ‘Blind Getrouwd’ ook deelnemen aan dit programma: “Kan ik me van een heel andere kant laten zien”
Foto: VTM/Instagram

Nick Laenen nam vorig jaar deel aan ‘Blind Getrouwd’. Hij laat ons weten dat hij intussen al verschillende voorstellen kreeg vanuit de media.

“Ik heb nog wel bepaalde voorstellen gekregen vanuit de media na mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’, maar dat waren voorstellen waar ik niet voor de volle 100 procent achter stond en die heb ik dan ook niet aangenomen", vertelt Nick Laenen aan Showbizz24.

“Mensen kennen mij als Nick van’ Blind Getrouwd’, maar ik ben veel meer dan de Nick die meedoet aan een dating programma. Als ik verder nog iets in de media zou doen, moet het iets zijn wat helemaal op mijn lijf geschreven is en waarin ik mezelf mag laten zien hoe ik ben.” 

Is er een programma waarvoor ze jou wel nog mogen vragen om deel te nemen? “Sowieso een programma dat met dansen te maken heeft lijkt me geweldig. Of waar ze me ook voor mogen vragen is bijvoorbeeld ‘Over De Oceaan’, een tv-programma waarin zes bekende Vlamingen op een zeiljacht samen een maand onderweg zijn. Op avontuur gaan of een uitdaging aangaan lijkt me een heel plezante ervaring. Zo kan ik me ook eens van een andere kant laten zien.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.