Nick uit ‘Blind Getrouwd’ neemt drastisch besluit door coronacrisis: “Ik stop ermee”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM/Instagram

Nick Laenen nam eerder dit jaar deel aan ‘Blind Getrouwd’. Zijn huwelijk met Christophe mislukte.

Nick heeft door de coronacrisis een drastisch besluit genomen. Hij zet een punt achter zijn carrière in de luchtvaart. Nick werkt bij Brussels Airlines. Dat laat hij zelf weten op zijn Instagram.

“Bijna 10 jaren “Doors in Flight Condition and Cross check”. Altijd mijn job voor de 300% graag gedaan en er bijna zeker van geweest dat ik zo’n oud mannetje zou worden die op zijn 65 nog elke dag van grond zou gaan, in een vliegtuig dan!” 

“Maar door corona begin je na te denken en te beseffen dat je in het leven moet springen en risico’s moet durven nemen... Want we hebben er tenslotte maar eentje.”

"Ik ben helemaal klaar voor een nieuw avontuur"

“Daarom zeg ik binnenkort vaarwel en tot ziens aan de luchtvaart en ben ik meer dan “Ready” voor een nieuwe uitdaging. Ik zal altijd naar boven kijken en terugdenken aan die allerleukste, gekste, liefste, hartverwarmende mensen die ik mijn collega’s mocht noemen.” 

“Ga ik die warme cocotten om 3u s nachts missen, de leuke apero’s aan het zwembad, de open en eerlijke verhalen tijdens mijn lesgeven, de boeiende verhalen van passagiers en misschien ook wel dat opstaan om 3u s morgens.”

“Maar ik ben met meer dan 400% klaar om die deuren in “Parking Condition” te zetten en mezelf vanaf januari te smijten in dit nieuwe avontuur.”