Big Brother Nick Kraft uit 'Big Brother' doet schrikken: "Kon nog net op tijd aan stuur draaien"
COS
Nick Kraft uit 'Big Brother' doet schrikken: "Kon nog net op tijd aan stuur draaien"
Foto: Play4

Voormalige 'Big Brother'-bewoners Naomi Timmerman, Liese Luwel en Nick Kraft zetten zich in voor de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Ze promoten de Powernap Challenge.

Ben je meer dan 17 uur wakker, dan kan een powernap voor een alertheidsboost van twee uur zorgen. Nick Kraft uit 'Big Brother' wil het onderwerp graag onder de aandacht brengen omdat verkeersveiligheid erg belangrijk is voor hem. Ooit viel hij zelf in slaap achter het stuur.

Als dj kent hij soms heel lange nachten. Op een nacht reed Nick met vrienden vanuit een booking in Wallonië naar huis. "Ik kreeg het moeilijk en begon te knikkebollen, ik bleef ertegen vechten maar plots was het onhoudbaar en knikte ik iets te diep en viel dus in slaap...", bekent Nick.

Nick droeg destijds een sleutelketting. "Dankzij het geluid tegen het stuur werd ik wakker en kon ik nog net op tijd aan mijn stuur draaien of we reden de vangrail in tegen 120 per uur, met alle gevolgen van dien. Stel je voor dat iemand van ons dit niet zou overleven, mensenlevens worden verwoest."

"Sindsdien kruip ik nooit meer moe achter het stuur, liever een powernap en een kwartier te laat thuis dan nooit meer thuis aankomen", besluit hij.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.