Nick Kraft uit ‘Big Brother’ diep geraakt na overlijden: “Ontzettend moeilijk”
PMN
Nick Kraft uit ‘Big Brother’ diep geraakt na overlijden: “Ontzettend moeilijk”
Foto: Play4

Nick Kraft nam deel aan ‘Big Brother. In de editie van 2021 eindigde de Kempenaar op een tweede plaats.

Nick Kraft meldt op zijn Instagram het overlijden van zijn trouwe fan Ludo. “Ik heb het verschrikkelijke nieuws te horen gekregen. Ik weet nog goed, de eerste keer dat we elkaar zagen, de tranen stonden in jouw ogen van blijdschap: ‘Niiick, tis de Ludo he man, ik zen uwe grootste fan, kom we regelen een foto samen?!’ Tuurlijk makker, kom hier.” 

“En of Ludo, je was meer dan een fan, je was en blijft voor altijd een vriend. Nooit heb ik iemand gekend die zo door het vuur ging voor iemand die hij zelfs niet persoonlijk kende. Vanaf dat je wist dat Antwerp , roewed wit zoals je zei, mijn favoriete ploeg was wist je het zeker, de Nick is mijn maat.” 

“Je kwam speciaal naar optredens om mij bezig te zien en een praatje te slaan. We deelden dezelfde passie voor onze held André Hazes. Je hebt mijn avontuur nog mooier gemaakt dan dat het al was.” 

“De steun die ik door jou en van jou heb gehad valt nooit meer te overtreffen. Hoe oneerlijk het leven is, dat weten we allemaal, maar dit is ontzettend moeilijk nieuws topper. Doe meneer Hazes daar de groetjes van mij in de hemel en ik beloof dat ik op de Bosuil voor jou een liedje ga draaien van onze held. Dit is de laatste keer... zeg nu maar niets mee.”

“Ik hou van u kameraad, je bent een fantastische positieve mens vol humor! We gaan jou missen.”

https://www.instagram.com/p/CeX7tmptI_5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.