Netflix-sensatie over FBI-agent staat in meest populaire serielijst ter wereld: “De beste actieserie sinds lange tijd”
WVDS
Netflix-sensatie over FBI-agent staat in meest populaire serielijst ter wereld: “De beste actieserie sinds lange tijd”
Foto: Netflix

Op Netflix staat een politiek complotdrama. Onmiddellijk bij het verschijnen van de serie werd dit verhaal een hit. Wij halen hem even vanonder het stof voor degene die hem nog niet gezien hebben.

Wekenlang stond de serie ‘The Night Agent’ in gigantisch veel landen in de Netflix top 10. Daarmee haalde hij ook de 6e plaats in de wereldwijde lijst van meest populaire series van Netflix. 

Daarnaast werd in recordtempo door Netflix beslist om een tweede seizoen te bestellen. Iets wat heel veel Netflix-abonnees alleen maar toejuichen.

Het is nog wel tot volgend jaar wachten op het vervolg, maar het is nu al duidelijk dat het goed bekeken zal worden

"Ik kan niet wachten! Dit is zo'n geweldige serie!" of "Ik hoop dat het net zo goed is als seizoen 1"

‘The Night Agent’ is een politiek getinte Netflix-reeks. Het is een verfijnde, op karakters gebaseerde actie-thriller die draait om een FBI-agent Peter Sutherland, gespeeld door de getalenteerde Gabriel Basso.

Peter werkt op een laag niveau in de kelder van het Witte Huis waar hij een telefoon moet bemannen die nooit overgaat. Tot een nacht dat dat wel gebeurt.

Dan komt hij in een snel tempo in een gevaarlijke samenzwering terecht die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt.

"Ik ben net klaar met de serie. Ik wilde niet dat het eindigde. Heel boeiend!"

"De beste nieuwe actieserie sinds lange tijd. Gabriel Basso is geweldig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.