Netflix-kijkers blijven in de ban van deze Spaanse dramaserie op Netflix: “Zo mooi en verslavend”
WVDS
Netflix-kijkers blijven in de ban van deze Spaanse dramaserie op Netflix: “Zo mooi en verslavend”
Foto: Netflix

Netflix telt heel wat topseries. Wij willen jullie er graag eentje voorstellen waar kijkers online over blijven praten en dat is toch een bewijs dat het zeker de moeite is.

En als er dan verwezen wordt naar een meesterwerk, dan heb je natuurlijk iedereen zijn aandacht. “Een echt meesterwerk met geweldige acteerprestaties! Aanrader!”

We hebben het dan over ‘Vivir Sin Permiso'. Een spannende Spaanse serie die twee seizoenen telt. In ‘Vivir Sin Permiso' is Nemo Bandeira de hoofdrolspeler. 

De inmiddels zestigjarige man is een bewogen personage. Hij staat aan het hoofd van het succesvolle botenbedrijf OpenSea. 

Dat bedrijf is echter een dekmantel voor een grootschalige drughandel waarmee hij in de loop van de jaren succesvol is geworden. Maar dan krijgt Nemo echter de diagnose Alzheimer.

Jose Coronado kruipt in de huid van Nemo Bandeira aan het werk. “Is een topacteur ook te bewonderen in andere goeie series”, weet een kijker online. 

En dat is helemaal waar. Je kan de acteur herkennen uit andere series op Netflix zoals ‘La Chica de nieve’ en ‘Entrevias’ 

Daarnaast zijn er ook nog rollen weggelegd voor Álex González als Mario Mendoza en Claudia Traisac als Lara Balarés.

“Was inderdaad een topper!”, “Zo mooi en verslavend”, zijn nog enkele andere commentaren van fans. Een drama dat je zeker aan je scherm gekluisterd zal houden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.