Natassia, vriendin van Wout Bru, maakt zich kwaad na kritiek over noodweer: "Het slaat op niks!"
COS
Natassia, vriendin van Wout Bru, maakt zich kwaad na kritiek over noodweer: "Het slaat op niks!"
Foto: Instagram@natassiavk

Durbuy was een van de getroffen gebieden na het noodweer. Ook het restaurant van Wout Bru, La Bru'sserie, kreeg te maken met wateroverlast.

Op Instagram kreeg Natassia Van Kerkvoorde, de vriendin van Wout Bru, veel kritiek nadat ze een oproep deed om massaal naar het restaurant te komen. In een filmpje reageert ze op de haatreacties.

"Alsjeblieft, mensen, stop met haatberichten te sturen dat ik in Ibiza zit en dat ik niet meehelp met de overstroming. Ik was thuis toen de overstromingen waren. Je kon letterlijk niets doen", zegt Natassie, die we ook kennen uit 'Expeditie Robinson'.

"We krijgen ook berichten van: 'Je moet gratis eten geven aan de mensen.' Maar die mensen hebben absoluut geen eten nodig. Die mensen hebben een thuis nodig. Die willen gewoon weer een veilig gevoel. Met voeding van Wout Bru te geven gaan ze niet opeens blij zijn."

"Stop met die berichten, want het slaat op niks. Ik word er helemaal gestresseerd van. Ik leef mijn luxeleventje niet, Wout betaalt mijn reizen niet. Iedereen gaat op reis, dus ik mag dat ook doen. Ik hoef mezelf niet te verantwoorden, maar het gaat er gewoon over", aldus Natassia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.