Na snoeiharde kritiek voor Kat Kerkhofs: Iedereen heeft dezelfde boodschap voor haar
COS
Na snoeiharde kritiek voor Kat Kerkhofs: Iedereen heeft dezelfde boodschap voor haar
Foto: Instagram @katkerkhofs

België komt op donderdag 1 december nog eens in actie op het WK voetbal. De Rode Duivels moeten winnen om een ticket voor de volgende ronde te bemachtigen.

Afgelopen zondag verloren de Rode Duivels hun match tegen Marokko. Het stadion was nochtans gevuld met de allerbeste supporters. De echtgenotes en kinderen van de Rode Duivels waren namelijk afgezakt naar Qatar voor de familiedag.

Ook Kat Kerkhofs en Ciro kwamen supporteren voor Dries Mertens. Kat en Ciro hadden voetbalshirts met 'One Love' erop aangetrokken. Daar kwamen lofreacties, maar ook haatreacties op. Sommige mensen vonden het niet kunnen wat Kat had gedaan.

Onze lezers zijn het daar allesbehalve eens mee. "Super gedaan, Kat!" en "Goed bezig, Kat!" lezen we op onze Facebookpagina. "Ze doet niets verkeerd", vindt nog iemand. "Doe zo voort!", lezen we nog. En: "Kat, doe wat je wilt! Ik vind het mooi!"

"Ik ben geen fan van haar, maar ze heeft wel gelijk. Die regels zijn niet meer van deze tijd", vindt iemand. "Vind dit een mooi gebaar. Proficiat Kat, ik zou dat truitje iedere match aantrekken. Laten we hopen dat ze nog lang in de wedstrijd zitten."

"Waarom zou Kat commentaar moeten slikken? Wat heeft zij verkeerd gedaan? Niets! Integendeel, zij heeft gedaan wat alle voetballers hadden moeten doen: elke aanvoerder van elke ploeg een armband met 'One Love' erop en elke andere speler een gekleurde hoed met 'One Love' erop."

Meer nieuws

Meer nieuws

.