Na kankerdiagnose Ann Van den Broeck: 'Dit verandert bij 'MAMMA MIA!' om haar de nodige rust te gunnen'
COS
Na kankerdiagnose Ann Van den Broeck: 'Dit verandert bij 'MAMMA MIA!' om haar de nodige rust te gunnen'
Foto: Facebook Ann Van den Broeck

Ann Van den Broeck kennen we als tv- en musicalactrice. Afgelopen vrijdag moest Ann een verschrikkelijk moeilijke mededeling doen.

Ann Van den Broeck liet zich onlangs een nieuwe look aanmeten. Haar lange lokken liet ze afknippen en doneerde ze voor Kom op tegen Kanker. Zopas moest de actrice echter zelf bekendmaken dat ze aan borstkanker lijdt. Dat deed ze met een pakkend bericht op Instagram.

"Ik hoop, geloof en ga er graag van uit dat ik mijn privéleven en mijn professionele activiteiten naar goed vermogen verder zal kunnen zetten de volgende maanden, maar ondertussen ga ik de strijd aan en vecht ik samen met mijn achterban tegen deze onaangekondigde en ongenode motherfucker", schreef de actrice.

Vanaf vrijdag 12 augustus kunnen we Ann weer aan het werk zien als Donna in de feelgoodmusical 'MAMMA MIA!'. Zolang haar gezondheid het toelaat, zal Ann de geplande avondvoorstellingen voor haar rekening nemen. In de namiddagvoorstellingen zal ze vervangen worden om haar de nodige rust en recuperatie te gunnen.

De huidige cast - met onder meer ook Tinne Oltmans, Dorian Liveyns, Stany Crets en Evi Hanssen - krijgt deze zomer versterking van Maja Van Honsté (understudy Rosie) en Saïn Vantomme (understudy Tanya). Ann De Winne en Marleen van der Loo treden op als understudy voor Anns personage Donna.

Meer nieuws

Meer nieuws

.