Na hersenbloeding van Carmen Pfaff nu ook probleem bij Jean-Marie Pfaff: “Dit kan er ook nog wel bij”
PMN
Na hersenbloeding van Carmen Pfaff nu ook probleem bij Jean-Marie Pfaff: “Dit kan er ook nog wel bij”
Foto: Photonews

We weten intussen dat Carmen Pfaff herstellende is van een hersenbloeding. Maar ook met haar man Jean-Marie Pfaff (69) is er een probleem.

Het Laatste Nieuws meldt dat Jean-Marie Pfaff een beenletsel opgelopen heeft. Het liep mis voor hem toen hij samen met een andere man een balk moest optillen.

De andere man kwam ten val waardoor de balk ook naar beneden viel, langs Jean-Maries knie, tot aan de enkel van zijn linkerbeen. De knie van de ex-doelman bloedde hevig.

“Hij bleef er rustig bij”, legt dochter Kelly Pfaff uit. “Een diepe snede in zijn scheenbeen moest genaaid worden, met twaalf hechtingen. Hij kreeg ook een spuit tegen tetanus en moet antibiotica slikken.”

“Het klinkt dramatischer dan het is. We hadden zoiets van: ‘Dit kan er ook nog wel bij’... De eerste dagen moest hij zijn been omhoog houden en de open wonden die niet genaaid werden, moesten goed verzorgd worden.” 

“Hij mocht er aanvankelijk niet op staan dus moest hij afhaken voor enkele actes-de-présence. Het was even pittig maar intussen rijdt hij zelf naar ons mama in het ziekenhuis en heeft hij zelfs geen krukken meer nodig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.