Na ellendige periode heeft Goedele Liekens bijzonder nieuws over liefdesleven
COS
Na ellendige periode heeft Goedele Liekens bijzonder nieuws over liefdesleven
Foto: Eén

Goedele Liekens heeft een paar lastige jaren achter de rug. Vorige zomer werd de politica genezen verklaard na een strijd tegen huidkanker.

Goedele Liekens deed iedereen schrikken toen ze in november van 2020 vertelde dat ze de strijd tegen huidkanker voerde. Enkele maanden later, in de zomer van 2021 kwam er fantastisch nieuws: ze was genezen verklaard.

Toen Goedele te horen kreeg dat ze kanker had, zat de politica en presentatrice in een relatie. "Maar je bent geen leuke partner als je kanker hebt", klonk het in Gazet van Antwerpen.

Tijdens de kankerbehandelingen kwam het tot een breuk tussen Goedele en de man. Eerder zag Goedele ook haar relatie met Chris Cockmartin, de vader van haar twee dochters, stranden en haar zesjarige relatie met Luc.

Nu lijkt het liefdesgeluk Goedele opnieuw toe te lachen. Goedele zakte deze week met haar nieuwe lief af naar de bioscoop voor de première van 'Zillion'. "Hand in hand én al kussend stapten de tortelduifjes door het bioscoopcomplex", schrijft Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.