Miss België-organisatrice heeft belangrijk nieuws over verkiezing na zware crash van Chayenne Van Aerle
PMN

Het was dinsdagnamiddag serieus schrikken. Er kwam het heftige nieuws over Miss België Chayenne Van Aerle.
 

Chayenne raakte betrokken bij een zware crash op de E17. Ze reed daar in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in een file. Er zijn op de plaats van het ongeval geen remsporen gevonden.

Chayenne moest bevrijd worden door de brandweer en was buitenbewustzijn. Het is een wonder dat ze levend uit het wrak gehaald kon worden.

Gelukkig gaat het nu weer wat beter met Chayenne. Ze is weer bij bewustzijn. Ze liep onder meer een zware hoofdwonde op.

Deze zaterdag zou Chayenne haar opvolgster moeten kronen. Miss België-organisatrice Darline Devos vindt het verschrikkelijk nieuws om te horen.

Al maakt ze zich ook zorgen om de show van zaterdag. “Chayenne is een echt podiumbeest en ik wilde haar daar zien, ze zou de show openen met een eigen liedje. Ze spreekt perfect Frans en Nederlands, dus als presentatrice backstage zou ze het schitterend hebben gedaan”, citeert HLN Darline bij Radio 2. 

“De verkiezing kan doorgaan, dat wel. Alles is geregeld, maar ik hoop dat Chayenne er toch nog op één of andere manier deel van kan uitmaken.” 

“Het was haar ding, ze keek er heel erg naar uit. Er is een videoclip gemaakt van het openingsnummer dat ze zou brengen, die kunnen we tonen. Ik zal dan zelf het kroontje doorgeven.” 

“In tijden van corona heb ik dat ook gedaan. Maar het belangrijkste op dit moment is dat Chayenne buiten levensgevaar is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.