Interview Miss België Chayenne Van Aarle zou geen nee tegen tegen dit tv-programma
WVDS
Miss België Chayenne Van Aarle zou  geen nee tegen tegen dit tv-programma
Foto: Instagram @missbelgium_official

Chayenne Van Aarle kwam na haar verkiezing als Miss België 2022 met nog een ander talent naar buiten. Ze kan ook een aardig stukje zingen.

Tijdens de show van Miss België konden we haar al horen zingen en dat was James Cooke en Gert Verhulst ook niet ontgaan. Want ze vroegen Chayenne Van Aarle ook voor een klein optreden in ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Ze bracht toen haar eigen versie van ‘Voilà’ van Barbara Pravi. “Ik denk dat het de eerste keer is dat een Miss zingt. Ik ben blij dat ik nog andere dingen kan doen buiten de gewone taken als Miss België en dat ik met iets anders naar buiten kan komen”, vertelt Chayenne aan Showbizz24. 

Ook de muziekkeuze van Chayenne is opmerkelijk. “Ik denk dat die Franstalige chansons me wel goed liggen. Het is goed voor België dat we een zangeres hebben die weer de Franse vibes naar boven brengt. Er zijn er niet veel, misschien wachten de mensen daar wel op.”

Showbizz24 vroeg Chayenne ook of ze ooit zou deelnemen aan ‘The Masked Singer’. “Dat weet ik nog niet, maar ze mogen me altijd eens vragen”, tipt Chayenne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.