Mishel Gerzig klapt uit de biecht over toekomst met verloofde Thibaut Courtois
COS
Mishel Gerzig klapt uit de biecht over toekomst met verloofde Thibaut Courtois
Foto: Instagram @mishelgerzig

Thibaut Courtois deed woensdag het hele land juichen toen hij een penalty van de Canadezen stopte. Wie waarschijnlijk het hardst gejuicht heeft, was verloofde Mishel Gerzig.

Mishel Gerzig en Thibaut Courtois leerden elkaar zo'n anderhalf jaar geleden kennen via Instagram, nadat Thibaut een reactie had geplaatst onder een van haar foto's. Begin juni ging Thibaut aan de Italiaanse Amalfi-kust op een boot op één knie voor Mishel.

Met voorbereidingen voor het huwelijk is Mishel nog niet bezig. Ook een datum is er nog niet. Alles hangt natuurlijk af van de voetbalkalender. "Voor het WK hebben we er even werk van gemaakt, nu ontbreekt het ons aan tijd", zegt Mishel in Het Nieuwsblad.

Het WK verdient volgens Mishel nu alle focus. Haast om in het huwelijksbootje te stappen is er niet. Voor gezinsuitbreiding evenmin. "Thibaut en ik denken er wel aan", zegt Mishel in de krant. "Het is niet voor binnenkort, misschien na de trouw."

"We hebben nu ook al een hecht gezinnetje met Adriana en Nicolás (de kinderen van Thibaut uit zijn vorige relatie, red.). Dat gaat heel goed, maar Thibaut en ik zien mekaar zo graag... Ik ga er niet flauw over doen. We willen graag kindjes. Maar eerst het WK. Die wereldtitel is mogelijk."

https://www.instagram.com/p/CeZQPmQroUR/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.