Mishel Gerzig haalt uit na heisa rond verloofde Thibaut Courtois
COS
Mishel Gerzig haalt uit na heisa rond verloofde Thibaut Courtois
Foto: Instagram @mishelgerzig

Thibaut Courtois zal dinsdagavond niet in doel staan bij de match Estland - België. Na het gelijkspel tegen Oostenrijk heeft de doelman het trainingskamp verlaten.

Volgens bondscoach Domenico Tedesco heeft Thibaut Courtois het kamp verlaten omwille van een onenigheid over de aanvoerdersband. Romelu Lukaku droeg die zaterdag en Thibaut zou die dinsdag dragen.

Thibaut reageerde maandagavond voor het eerst op de geruchten. Hij zegt "diep ontgoocheld" te zijn en zegt dat er niets van aan is van de geruchten. Hij beweert dat een knieblessure aan de basis van zijn vertrek ligt.

Op Instagram reageert ook Thibauts verloofde Mishel Gerzig. "Niemand kan wegnemen wat een legendarische speler, leider en vechter je bent. Je zet het team en de club altijd voorop en geeft 1000%. Zelfs wanneer je pijn hebt, geef je nooit op", schrijft ze.

"Ik vind het erg om de geruchten horen die verspreid worden door mensen die aan het wachten waren op de kans om je neer te halen en je naam te schaden. Die mensen begrijpen niet dat jij de definitie van voetbal van hoge kwaliteit bent."

"Een speler die vanuit het hart speelt en een rots in de branding voor zijn teamgenoten. Een ware leider, een echte legende. En legendes gaan nooit ten onder. Door niemand", aldus Mishel Gerzig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Meer nieuws

Meer nieuws

.