Michel Van den Brande, die vecht tegen huidkanker, geeft update: "Zo heeft de chirurg het uitgelegd"
PMN
Michel Van den Brande, die vecht tegen huidkanker, geeft update: "Zo heeft de chirurg het uitgelegd"
Foto: Instagram@michel_vandenbrande

Michel Van den Brande vecht tegen huidkanker. De ondernemer, die we nog kennen van 'The Sky Is The Limit', heeft nu meer nieuws. Dat laat hij op zijn Instagram weten.

Michel Van den Brande kreeg onlangs te horen dat hij huidkanker heeft. “Ik ga vechten als een leeuw. En ondertussen besef ik dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven. Want het kan zomaar gedaan zijn”,  zei de baas van Kontrimo uit Temse eerder al aan Het Laatste Nieuws.

Michel geeft nu op zijn Instagram een laatste stand van zaken. Hij heeft intussen een operatie ondergaan. "De chirurg heeft alles uitgelegd op verstaanbare wijze. Het is zoals een rotte plek op een appel, die moet je ook verwijderen want anders rot de hele appel."

"Het is nu afwachten of alles weg is. Het weefsel is nu weg voor verder onderzoek , dus nog efkes afwachten. Ik heb goede moed, zoals altijd. Straks naar Kontrimo gaan werken, iedereen nog eens bedankt voor zijn steun en medeleven." 

Het is niet de eerste keer dat Michel geconfronteerd wordt met kanker. De ziekte werd bij hem al eens 32 jaar vastgesteld en toen wist hij de ziekte te overwinnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.