Michaël Peeters, vriend van Tanja Dexters, reageert na vechtpartij: "We zijn het kotsbeu"
COS
Michaël Peeters, vriend van Tanja Dexters, reageert na vechtpartij: "We zijn het kotsbeu"
Foto: Photonews

Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters zijn betrokken geraakt bij een vechtpartij. Dat gebeurde op vakantie in Marbella.

Bij Het Laatste Nieuws reageerde de advocaat van Tanja Dexters, Omar Souidi, al op de hetze. Nu reageert ook Tanja's vriend, Michaël Peeters op de vechtpartij met een ander koppel.

Volgens Michaël reed de chauffeur tegen Tanja en haar vriendin. Na hen te hebben geconfronteerd zou Tanja de discussie willen beëindigen. "Ze zei 'peace and harmony' en draaide zich om", herinnert Michaël zich. 

Maar terwijl Tanja weg stapte, sprong de man uit zijn auto en duwde hij Tanja tegen de grond. "Wij hebben er alles aan gedaan om ruzie te vermijden. We wilden geen ruzie. Maar het is hij die Tanja tegen de grond heeft geduwd en mij in de rug heeft aangevallen."

Dat de beelden zo massaal verspreid zouden worden, hadden ze nooit durven denken. "Heel bizar dat dit zo snel viraal is gegaan. We zijn het kotsbeu. We wilden niks met die ruzie te maken hebben, maar werden zelf aangevallen", aldus Michaël.

Meer nieuws

Meer nieuws

.