Maxime Meiland heeft er spijt van: “We zijn stom geweest”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

Maxime Meiland en de familie Meiland zijn weer in Nederland. Om dat te vieren organiseren ze een borrel voor de dorpelingen, al dreigt die uit de hand te lopen.

“Ik heb een dringend verzoek”, begint Maxime Meiland op haar Instagram Stories. “Wij hebben namelijk een interview gegeven en hebben daarin gezegd dat we binnenkort een remigratieborrel gaan geven in Hengelo. We zijn daarbij een beetje stom geweest door te zeggen dat het voor de dorpelingen is.”

“We hebben natuurlijk wel een paar buren uitgenodigd. Maar ik wil zeggen dat het op uitnodiging is. En we zijn toch een beetje bang dat er heel veel mensen opeens straks naar dat restaurant gaan”, vreest ze. “Dat willen we natuurlijk niet hebben, want het is natuurlijk een gesloten feest.”

“En ja, je wil geen Project X hebben, snap je. Dus blijf allemaal lekker thuis en geniet van de zon”, aldus Maxime. Nederland werd al eens opgeschrikt door een Project X-feest in 2012. Toen nodigde een meisje per ongeluk heel Facebook uit voor haar verjaardagsfeest en zakten duizenden feestvierders en relschoppers af naar Haren.