Mathias Vergels over musicaldebuut vriendin Lynn Van den Broeck: “Dat gaat ze niet graag horen”
WVDS

Voor het eerst staat Lynn Van den Broeck, de vriendin van Mathias Vergels op het podium van een musical. In ‘Robin Hood & Ik’ speelt ze met glans de rol van ‘Marian’, het vriendinnetje van Robin Hood. 

“Ik weet wat ze kan dus ben ik niet echt verschoten van haar. Ze heeft dat supergoed gedaan”, zegt een heel fiere Mathias Vergels aan Showbizz24 na de première van de musical ‘Robin Hood & Ik’ in Gent.

“Ze zag er goed uit, ze danste en zong dan ook nog. Dat zijn dingen die ik niet zou kunnen. Maar voor iedereen geldt: supergoed gedaan.”

Prinsenssen gehalte

En Mathias zag toch wel gelijkenissen met het personage van Lynn. “Dat prinsessen gehalte - ze gaat dat niet graag horen - maar dat heeft ze toch ook wel een beetje. En ook het speelse van haar rol, dat heeft Lynn ook zeker”

“Ik denk dat Lynn ook wel eens een totaal tegenovergestelde rol zou willen spelen, dan hoe ze zelf is. Ik zou haar ook een keer willen zien in een iets zwaardere rol.”

Het is duidelijk dat Mathias zijn vriendin heel goed kent, want Lynn vertelde Showbizz24 exact hetzelfde na de première in Gent. Zie artikel: https://www.showbizz24.be/overige-showbizz/lynn-van-den-broeck-en-sander-gillis-op-de-premiere-van-robin-hood-ik-tof-om-af-en-toe-die-stress-te-130024

Het scenario van ‘Robin Hood & Ik’ is van de hand van Stany Crets. Heel het gezin kan genieten van deze musical. Door de typische dubbelzinnige humor en eigentijdse twisten zorgt Stany Crests opnieuw voor een verhaal waarbij ook ouders geboeid blijven kijken naar deze sprookjesmusical.

‘Robin Hood & Ik’ speelt vanaf 23 oktober 2021 in Trixxo Theater Hasselt én vanaf 29 oktober 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen. Info en tickets voor deze voorstellingen vind je op https://deepbridge.be/shows/robinhood/.

Meer nieuws

Meer nieuws

.