Martine Jonckheere neemt geen blad voor de mond met scherpe uitspraak over voormalige 'Familie'-collega's
COS
Martine Jonckheere neemt geen blad voor de mond met scherpe uitspraak over voormalige 'Familie'-collega's
Foto: VTM

Martine Jonckheere kreeg onlangs opnieuw de diagnose borstkanker. De voormalige 'Familie'-actrice moet vrijdag een borstamputatie ondergaan.

Martine Jonckheere werd in 2006 al eens getroffen door borstkanker. Destijds was ze aan de slag bij 'Familie'. Zo kon ze haar gedachten verzetten. Nu komt de diagnose er zo'n jaar na haar ontslag. De stress die daarbij kwam kijken zou weleens kunnen hebben bijgedragen aan de ziekte.

Of ze van ex-'Familie'-collega's steunbetuigingen heeft gekregen? "Ik heb van twee collega's iets gehoord. Dat is van Sandrine André en van Caroline Maes. Voor de rest van niemand", vertelde Martine bij 'Play Café'. "Dat verwacht ik ook niet. Uit het oog is uit het hart, dat is heel vaak in deze showbizz."

Martine zegt wel dat ze het niemand kwalijk neemt. "Omdat ik ook besef dat mensen vaak niet weten hoe ze daarmee moeten omgaan. Janine Bischops heeft mij opgebeld, Liliane Saint-Pierre heeft mij opgebeld en dat is dan eerst heel bang en dan zeggen ze: 'Schatteke, gij klinkt zo opgewekt!'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.