Martine Jonckheere kan haar oren niet geloven wanneer ze plots onverwacht telefoontje krijgt
COS
Martine Jonckheere kan haar oren niet geloven wanneer ze plots onverwacht telefoontje krijgt
Foto: Medialaan

Martine Jonckheere kreeg zestien jaar geleden de diagnose borstkanker. Diezelfde woorden moest de voormalige 'Familie'-actrice enkele maanden geleden nogmaals horen.

Net als zestien jaar geleden onderging Martine Jonckheere enkele weken geleden een borstamputatie. Toen dat in 2006 gebeurde, stond Martine ondanks de pijn na amper negen dagen terug op de set van 'Familie'.

Ze vond dat ze een taak te vervullen had en kon de pijn daardoor snel vergeten. "Ditmaal voelt het anders, want ik heb geen doel voor ogen en voel me nutteloos", zegt Martine in haar column voor Het Laatste Nieuws.

"Voor het eerst sinds mijn operatie voel ik mij in een dip belanden en dat terwijl ik nog niet eens met die pil gestart ben. Misschien ben ik te hard van stapel gelopen en krijg ik nu pas de weerslag van de afgelopen weken?"

Net wanneer ze haar gsm wil uitzetten, krijgt ze telefoon. Of ze geen zin heeft om de vrouw van Koen Crucke te spelen in 'Kerst met krukken', een kerstkomedie van Chris Van Espen. "Lang hoef ik er niet over na te denken en zeg volmondig 'ja'", aldus Martine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.