Martine Jonckheere erg van streek door wat Lize Feryn haar vertelt
COS
Martine Jonckheere erg van streek door wat Lize Feryn haar vertelt
Foto: VTM

Martine Jonckheere kreeg enkele weken geleden opnieuw de diagnose borstkanker. Net als in 2006 moest Martine een borstamputatie ondergaan.

Martine Jonckheere pikt haar normale leven weer op na de ingreep van enkele weken geleden. Zo werd ze deze week in Roeselare verwacht voor opnames. Ze werkte samen met onder meer Aagje Vanthomme en Lize Feryn.

"De opnames gebeuren in een gezellig kroegje en er wordt veel gelachen. Tot Lize vertelt dat haar mama enkele jaren terug gestorven is aan borstkanker", zegt Martine in haar column voor Het Laatste Nieuws.

"Ik krijg een krop in mijn keel en haar verhaal blijft lang nazinderen", vertelt Martine. "Het wordt er niet beter op als ik lees dat ook de mama van Evi Hanssen overleden is."

Na haar eerste operatie in 2006 bracht Martine een pruikenlijn uit. "Evi vertelde me ooit dat haar mama zo’n pruik had gekocht en dat het haar zo mooi stond. Dat ze nu, na al die jaren, haar strijd heeft verloren, stemt mij intriest. Mijn oprechte medeleven, liefste Evi!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.