Martine Jonckheere doet aangrijpende onthulling na kankerdiagnose: "Ze heeft gelijk gekregen"
COS
Martine Jonckheere doet aangrijpende onthulling na kankerdiagnose: "Ze heeft gelijk gekregen"
Foto: VTM

Martine Jonckheere kreeg zestien jaar na haar eerste borstkankerdiagnose opnieuw slecht nieuws. Ondertussen onderging Martine voor de tweede keer in haar leven een borstamputatie.

Martine Jonckheere heeft de afgelopen weken en maanden veel moeten verwerken. Ze besloot dan ook richting de zon te trekken met haar partner Filip. Ze zijn op vakantie in Egypte. Daar sprak Martine af met de Amerikaanse Amery, de eerste vrouwelijke hotelmanager in Egypte.

"Ze heeft ook een spirituele kant. Daardoor voelen we ons zielsverwanten", zegt Martine in haar column voor Het Laatste Nieuws. "Na een lang gesprek had ze mij de vorige keer voorspeld dat ik ziek zou worden, als ik het niet wat rustiger aan zou doen. Ze heeft helaas gelijk gekregen."

"Nu geeft ze mij de nodige energie om aan mijn hormoontherapie te beginnen", zegt Martine. De vakantie heeft Martine en haar echtgenoot veel deugd gedaan. "Ik voel me blij en dankbaar dat ik dit alles nog mag meemaken en kom tot het besef: la vita è bella. Dit gevoel had ik nodig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.