Marc Van Ranst heeft gruwelijke doodsbedreiging ontvangen
PMN

Marc Van Ranst doet er alles aan om z'n steentje bij te dragen om ons land zo goed mogelijk door de coronacrisis te gidsen. Makkelijk is dat niet want de dagelijkse cijfers swingen de pan uit.

Jasmijn Van Hoof heeft het er moeilijk mee om uitbundig te zijn. “Ik was onlangs met drie vriendinnen op vakantie in Turkije. Dat zijn drie extraverte meisje en ze proberen mij mee te sleuren, maar het blijft toch moeilijk”, is de actrice openhartig in Primo.

“Ook het feit dat ik dagelijks op tv kom, is een belemmering om mij helemaal te smijten. Maar los daarvan, neen, ik doe het gewoon niet graag. Te veel impulsen. Het is over té luid, het is té donker, ik voel me bekeken. Dat bedoel ik met die gevoeligheid, het komt allemaal te hard binnen.”

“Pieter-Jan snapt dat. Met mijn vorig lief had ik daar vaak strubbelingen over. Hij zat, wat dat betreft, op een compleet andere golflengte. Hij had een hele grote en hechte vriendenkring, met wie hij vaak afsprak. Dat was echt te heftig voor mij. Dus ging ik vaak niet mee en dat zorgde voor strubbelingen. Tja, tegen je zin meegaan heeft ook geen nut hé.”

“Pieter-Jan is anders. Hij heeft ook veel vrienden, maar hij geniet meer van een etentje in ‘n kleine compagnie dan met zo’n grote bende op café te gaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.