Lotte Vanwezemael bijt plots van zich af na opmerkingen over 'zwangerschap'
COS
Lotte Vanwezemael bijt plots van zich af na opmerkingen over 'zwangerschap'
Foto: GoPlay

Lotte Vanwezemael genoot deze zomer al van enkele deugddoende vakanties. Momenteel vertoeft de seksuologe op Ibiza.

Lotte Vanwezemael was de afgelopen maanden in Marbella en Bodrum te vinden met haar vriend Max. Nu geniet Lotte van het warme weer op Ibiza. De seksuologe deelde de afgelopen dagen enkele mooie foto's van de reis.

De foto's blijken wel wat reacties te hebben uitgelost. Volgers vinden het immers opvallend dat Lotte op verschillende foto's haar handen voor haar buik houdt. "Neen. Ik ben niet zwanger. Groetjes", reageert Lotte ontegensprekelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

"Op de ene foto word ik praktisch uitgescholden omdat ik zogezegd te veel ben afgevallen. Op de andere foto ben ik zogezegd zwanger omdat ik mijn handen voor mijn buik hou", schrijft Lotte bij enkele reacties.

"Toch geluisterd nar de haters tijdens 'Dancing With The Stars'. Sindsdien heel zwaar dieet ondergaan", klinkt het kritisch. "En wat met de vrouwen en rondingen en uzelf zijn? Wat jij in die tijd steunde en zogezegd geen gehoor aan gaf. Schande."

"Baby on the way?", klinkt het dan weer bij andere volgers. "Zwanger? Handjes over een klein buikje", leest Lotte nog. "Daar dacht ik ook al aan, wie weet", reageert iemand anders. "Mijn spiraal zit nog altijd mooi op zijn plek", repliceert Lotte gevat.

Lotte Vanwezemael reageert op zwangerschapsreacties
Instagram @lottevanwezemael

Meer nieuws

Meer nieuws

.