Lize Feryn krijgt harde commentaar: “Heel moeilijk voor mij als mensen zo’n dingen zeggen”
PMN
Lize Feryn krijgt harde commentaar: “Heel moeilijk voor mij als mensen zo’n dingen zeggen”
Foto: Instagram

Lize Feryn heeft weer harde commentaar over zich heengekregen. Ze deelde die commentaar op haar Instastorie.

“Met je 100.000 fans vind ik het mijn plicht om te zeggen dat je echt wel té mager bent, stekkebeen en vel over been”, klinkt het.

“Ik heb zelf ook diep gezeten, ziekenhuis enzo. Ik weet dat er meer achter zit. Maar als jonge meisjes dit zien, en ze hebben het psychisch al zo moeilijk, dan gaan er veel anorexia krijgen.”

Lize Feryn reageerde ook op uitgebreid op het bericht. “Ik zal je bericht maar eerder beschouwen als een bezorgdheid dan een belediging.”

“Ik kan je geruststellen want ik ben van nature mager gebouwd. Iedereen die me kent, weet dat ik nooit een maaltijd heb overgeslagen om er slank uit te zien.”

"Ik ga me daar niet voor wegsteken"

“Op Instagram is het belangrijk dat je jezelf bent en van jezelf houdt. Daar zal ik voor blijven strijden. Het is niet omdat ik 100.000 volgers heb dat ik met vol ga steken met ‘bucht’”.

“Ik ga me dus ook niet wegsteken omdat ik slanker ben dan de gewone mens. Ik zie mezelf ook liever met wat meer rondingen. Maar kijk, de natuur heeft het voor mij anders beslist.”

“Ik doe erg m’n best om mezelf te aanvaarden. Maar dat is heel moeilijk als mensen ze me blijven vertellen dat ik lelijk en mager ben en een verantwoordelijkheid heb voor mensen die anorexia kweken door mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.