Lize Feryn en Roel Vanderstukken pakken hoofdrol in legendarische ‘The Broken Circle Breakdown’
WVDS

AuFond Producties kondigt een ijzersterk stuk aan voor het komend theaterseizoen: The Broken Circle Breakdown. Ze doen dat met twee kleppers van formaat in de cast: Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band.

“De muziek, het verhaal… Het is zo’n stuk waarbij alles samenvalt. Met teksten die zichzelf spelen en die heerlijke bluegrass nummers”, laat Lize Feryn weten. 

“Filmsets ben ik ondertussen al goed gewoon, maar gek genoeg is het voor mij een eerste keer professioneel op een podium staan. Dat dat dan meteen met zo’n droomrol is, kan ik alleen maar heel blij om zijn.”

“Het is een hele eer om na kleppers als Mieke Dobbels en Veerle Baetens de rol van Alabama op mij te mogen nemen. Het zijn grote schoenen om te vullen maar ik zal het met ongelooflijk veel goesting doen.”

Haar tegenspeler Roel Vanderstukken moest niet lang nadenken toen ze hem vroegen. “Monroe is een rol “met vlees aan”, zoals ze wel eens zeggen. Ik denk dat zowat alle emoties die een mens kan voelen de revue passeren.”

“Ik kijk er ook enorm naar uit om dit stuk samen met Lize te spelen. Je vertelt samen een verhaal dat niemand onberoerd laat, met muziek die ondertussen zowat heel Vlaanderen in z’n hart gesloten heeft.”

Ook bijzonder aan dit stuk is dat er een live band zal zijn. “Met een live band die de bluegrass-muziek kent als hun binnenzak. We gaan samen ons publiek in de armen sluiten en meenemen in dit intense verhaal over liefde en verdriet”, aldus Roel Vanderstukken.

The Broken Circle Breakdown speelt vanaf donderdag 6 april 2023 in het Fakkeltheater, Rode Zaal (Hoogstraat 12) in Antwerpen. Tickets (€30) zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Tickets en info vind je hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.