Lidl verlekkert klanten met een leuk barbecue-idee: Onmisbare producten tot 30% korting!
WVDS
Lidl verlekkert klanten met een leuk barbecue-idee: Onmisbare producten tot 30% korting!
Foto: David Marin Foto/Shutterstock

De zon blijft maar schijnen, ook dit weekend. En wanneer de temperaturen stijgen, komen familie en vrienden dikwijls samen om gezellig samen te eten rond de barbecue.

Lidl speelt gretig in op het grill-seizoen en zet enkele producten in de kijker. En wij stellen graag een idee aan jullie voor, wat je zal doen watertanden.

Lidl supermarktketen heeft op zijn folder van deze week een wel heel leuk idee uitgewerkt met producten die allemaal aan kleine prijzen aangeboden worden.

Vanaf 5 juli tot 11 juli kunnen klanten genieten van kortingen op alle ingrediënten om een leuke barbecue voor te bereiden. Het idee van een hamburger op de grill is volledig uitgewerkt.

Met een hamburger op de barbecues kan je al je gasten hun eigen hamburger laten samenstellen: augurkjes, plakje kaas, lekker sausje erbij. De combinaties zijn oneindig. 

Zachte broodjes per 4 stuks heb je voor slechts 1,19 euro. Wat niet mag ontbreken is ijsbergsla, die kan je met 30 procent korting voor amper 0,69 euro aankopen.

Natuurlijk heb je ook een burger nodig. Lidl selecteerde hiervoor een verpakking met twee kalfsburgers aan een topprijs van 2,99 euro. Afwerken kan met heerlijk geroosterde uitjes die net geen euro kosten.

Je kan ook nog alternatieven bedenken met een visburger of veganburger, voor mensen die niet zo into vlees zijn. Laat je fantasie zijn werk doen en je hebt meteen een superlekkere en gezellige tijd samen met vrienden en familie!

Meer nieuws

Meer nieuws

.