Video Legally Blonde: De meest opbeurende musical van het jaar!
WVDS

Feel good musical Legally Blonde kent bruisende première in Stadsschouwburg Antwerpen. Elle Woods en haar vrienden veroveren de harten van het publiek.  

In de cast heel wat bekenden met onder meer Helle Vanderheyden, Jo Hens, Loes Van den Heuvel, Line Ellegiers, Ivan Pecnik,  Lars Cuynen en een 14-koppige live band.

Legally Blonde vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! 

Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. 

Helle Vanderheyden zet een prachtprestatie neer, moet wel tientallen keren van outfit wisselen en zingt en danst in een spectakel dat constant in beweging is. Daarnaast verrast Loes Van den Heuvel met haar zang en zorgt ze voor de komische noot in het stuk. Ook zeker niet onbelangrijk is de rol van Ivan Pecnik die zich helemaal uitleeft op het podium. 

Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst. HIER vind je alle informatie en kan je tickets bestellen.

Bekijk het verslag van Legally Blonde hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.