Lauren Versnick na breuk met Jens Dendoncker: "Dat heeft me eroverheen geholpen"
COS
Lauren Versnick na breuk met Jens Dendoncker: "Dat heeft me eroverheen geholpen"
Foto: Instagram@lauren.versnick

Lauren Versnick en Jens Dendoncker deelden begin september droevig nieuws. Na vier "mooi, en bij momenten ook intense jaren" had het koppel beslist hun eigen weg te gaan.

Lauren Versnick volgde recent een acteercursus van zes weken in Los Angeles. Die lag al een hele tijd vast, maar de cursus kon op geen beter moment komen. In Amerika heeft de actrice zich naar eigen zeggen teruggevonden.

"Door covid, het verlies van mijn grootmoeder, de zoektocht in mijn professionele leven en alles wat verkeerd liep in mijn persoonlijke leven, was ik mezelf een beetje kwijt", vertelt Lauren in Nina. Een meisje dat ze in LA leerde kennen hielp haar om zichzelf terug te vinden.

Het meisje had een brief geschreven voor Lauren. "Ik had mezelf door de jaren heen allerlei dingen wijsgemaakt, dat ik niet emotioneel slim was en zo, maar in haar brief verwoordde dat meisje zo mooi dat ze in die korte tijd al die dingen wel in mij gezien had. Dat heeft me eroverheen geholpen."

Lauren vergelijkt zich soms met een petfles. "Tijdens 'Studio Tarara' stond ik vol, maar daarna werd door alles wat er rondom mij gebeurde alle lucht eruit geperst. Die brief heeft de petfles opnieuw opengezet en er de bruis weer in gebracht. Ik sprankel opnieuw."

Meer nieuws

Meer nieuws

.