Lauren Versnick met de mond vol tanden na reactie van vader Geert: "Is dat je nieuw lief?"
COS
Lauren Versnick met de mond vol tanden na reactie van vader Geert: "Is dat je nieuw lief?"
Foto: VTM

Lauren Versnick kunnen we momenteel zien schitteren in het tweede seizoen van 'Déjà Vu'. De reeks is te bekijken op Streamz.

De vertolking van Lauren Versnick als Eva in 'Déjà Vu' werd in de pers goed onthaald. Zo schreef Humo: "Lauren Versnick weet in haar eerste echte hoofdrol te overtuigen." En ook De Morgen was in DM Zapt erg positief.

"Laat de acteerprestatie van Lauren Versnick een reden zijn om door te zetten tot het einde", citeert Pieterjan Marchand in 'Achter De Schermen'. "Versnick ontpopt zich tot een rastalent dat veel te laat uit de schaduw treedt en wier cv voortaan bovenaan de stapel ligt bij elke Belgische regisseur."

"Het is dankzij Lauren Versnick dat een matig scenario de middelmaat overstijgt. De ontbolstering van Lauren Versnick meemaken, dat is een aanrader", klinkt de lovende recensie. 

"Ik was daar echt superblij mee natuurlijk", vertelt Lauren in de podcast. "Ik had dat dan doorgestuurd naar mijn ouders. En mijn papa belde mij: 'Is dat je nieuw lief?' Over die recensent. Dat was zijn eerste reactie..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.