Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt hartverscheurend bericht: "Mijn wereld stortte in"
COS
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt hartverscheurend bericht: "Mijn wereld stortte in"
Foto: VTM

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' mag zich sinds augustus - naast plusmama van Enthe - ook mama van een zoontje noemen. Laura en Yorben werden op 7 augustus de trotse ouders van Eben.

Er is één heel belangrijke persoon die de geboorte van Eben niet heeft mogen meemaken: de mama van Laura Lieckens. Zij overleed 22 jaar geleden aan de gevolgen van kanker. Op Instagram herdenkt Laura haar mama met een hartverscheurend bericht.

"Op 26 september 2000 stortte mijn wereld in", schrijft Laura. Haar mama had de strijd verloren. Ze had twee kindjes en was amper 34 jaar. "In de fleur van haar leven, maar het mocht niet zijn. Twee jaar eerder had 1 hersenscan ervoor gezorgd dat de grond onder haar voeten werd weggetrokken. Kanker."

"Lieve mama, 22 jaar. Een jaar waarin nog meer herinneringen zullen verdwijnen. Alles zou ik afgeven om terug te weten hoe je stem klonk, hoe je kusjes aanvoelden, hoe je armen rond me sloegen als ik troost nodig had", klinkt het bij een emotionele Laura.

"Ik ben het verdomme allemaal vergeten, mama. Maar wat ik niet vergeten ben, is hoe een geweldige mama je voor ons was. Nu kan ik enkel maar proberen een even goede mama te zijn voor mijn twee oogappels", aldus Laura Lieckens. Veel sterkte!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Ci-aRT8NyMj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.