Laura Lieckens heeft hartverwarmende boodschap voor haar plusdochtertje: “Ik beloof het je”

door: PMN
Laura Lieckens - Enthe
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens heeft met Yorben een nieuwe vriend. Hij was daarvoor haar elektricien.


 

Laura Lieckens heeft er overigens niet alleen een vriend bij, maar met Enthe ook een prachtige plusdochter. Laura laat op haar Instagram weten dat ze helemaal klaar is voor de rol van plusmama.

“Exact 25 jaar geleden leerde ik mijn plusmama kennen. Wat onwennig in het begin, maar al snel sloot ik ze in mijn armen. Vijfentwintig jaar later kreeg ik van mijn vriend het mooiste geschenk uit mijn leven”, schrijft Laura.

“Met een klein hartje maakte ik kennis met een kleine meid, die net zo zenuwachtig was als ik. Maar al snel merkte ik wat voor een liefdevol, dankbaar en warm klein meisje voor me stond. Al snel sloten we elkaar in de armen en heeft ze het grootste plaatsje in mijn hart veroverd.”

Laura heeft een hartverwarmende boodschap voor haar plusdochter. “Lieve Enthe, ik beloof u dat ik er altijd voor je zal zijn, dat je op mij kan rekenen wanneer je het nodig hebt en ik zal je steunen in alles wat je doet. Bedankt om van mij de meest gelukkige plusmama ter wereld te maken.”

"Bedankt om mij dit te geven"

Ze richt zich ook tot haar vriend Yorben. “Dank je wel dat ik deel mag zijn van je liefdevolle gezinnetje. Bedankt om mij het mooiste te geven wat ik me maar kon wensen. Zoals ik altijd al gezegd heb, ik heb voor jullie alle twee gekozen.”

“Maar ook aan de mama van Enthe, dank je wel om mij vanaf het begin te accepteren, te steunen en mij met het mooiste berichtje te verrassen. Dat laat alleen maar zien wat voor een topwijf je bent.”

“Ik zal dat nooit vergeten. Ik heb bewondering dat jullie er als team voor Enthe staan. Elk koppel dat uiteen is, moet een voorbeeld aan jullie nemen.”