Kristof Timmermans trekt opmerkelijke conclusie: “Dan kan je beter niet meedoen aan ‘Big Brother’”
WVDS
Kristof Timmermans trekt opmerkelijke conclusie: “Dan kan je beter niet meedoen aan ‘Big Brother’”
Foto: GoPlay

In het laatste seizoen van ‘Big Brother’ stond Kristof Timmermans (30) samen met Salar en Grace in de finale. Onlangs werd een oproep gedaan voor nieuwe kandidaten om zich in te schrijven. f

In een interview met Showbizz24 geeft Kristof Timmermans alvast tips om het televisieprogramma goed door te komen. 

Kristof raadt iedereen sterk aan om mee te doen. “Het is een geweldige ervaring die vooral onvergetelijk is.” Toch komt niet iedereen in aanmerking volgens hem. 

"Als je mentaal niet al te sterk bent en je kan het niet aan dat camera’s je elke minuut van de dag volgen, dan is het aan te raden om het niet te doen", verduidelijkt Kristof. 

Kristof heeft ook ervaren dat er naast de vele positieve reacties ook veel negatieve reacties op de kandidaten afkomen. "Als je de knop niet kunt omzetten om dat te negeren, dan kan je beter niet meedoen."

Tegelijk ziet Kristof 1001 redenen om wel mee te doen. “Het is het zotste avontuur om aan mee te doen. Vriendschappen en emoties zijn zoveel intenser in het huis.”

Kristof  heeft verder nog een gouden tip voor toekomstige deelnemers: "Blijf hoe dan ook jezelf en wees je bewust van je goede en slechte eigenschappen".

Wil je het volledige interview zien en weten wat Kristof nog zou veranderen in een volgende editie? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.