Koen Crucke komt met verrassende update over Gert Verhulst na pijnlijk ontslag
COS
Koen Crucke komt met verrassende update over Gert Verhulst na pijnlijk ontslag
Foto: Photonews

Koen Crucke kreeg enkele weken geleden te horen dat er in de komende shows van 'Samson & Marie' geen plaats meer is voor zijn personage Albert. Een beslissing die Koen erg zwaar viel.

Studio 100 kiest ervoor om brandweerman Bill en bakkerin Florentine, de personages uit de 'Samson & Marie'-reeks 'IJsjestijd', te introduceren in de nieuwe shows. Slecht nieuws voor de oude garde.

Van de 'anciens' is er enkel nog plek voor de Burgemeester (Walter De Donder). Koen Crucke kreeg de beslissing telefonisch te horen. Het deed hem pijn dat er na meer dan dertig jaar geen grondige reden voor het gedwongen vertrek was. 

"Ik heb het ondertussen een plaats kunnen geven. Zoiets verwerk je, hoor", zegt Koen deze week in TV Familie. "Er overheerst geen rancune bij mij." Ook niet tegenover Gert Verhulst. Die had immers niet te maken met het besluit.

"Gert Verhulst heeft me gisteren nog een mooi bericht gestuurd en we gaan snel afspreken", zegt Koen in het weekblad. "Er moest nu eenmaal ooit een einde aan komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.