📷 Kleine Georges vertedert iedereen tijdens WK wielrennen met papa Wout van Aert: Let op dit schattige detail
COS
📷 Kleine Georges vertedert iedereen tijdens WK wielrennen met papa Wout van Aert: Let op dit schattige detail
Foto: Photo News

Wout van Aert vertoeft momenteel in Glasgow. Daar vindt het WK wielrennen plaats. Zondag was er de wegrit bij de mannen.

Wielerfans zagen Mathieu van der Poel zondag de gouden medaille in ontvangst nemen tijdens het WK wielrennen. Wout van Aert kreeg een zilveren medaille rond z'n nek. Naar eigen zeggen "het hoogst haalbare" na een fantastische koers van zijn Nederlandse rivaal.

Voor Wout zit het WK er nog niet op. Vrijdag komt hij opnieuw in actie tijdens de tijdrit. Wout is de huidige belgisch kampioen tijdrijden. Ook in 2019 en 2020 won hij die titel. Zal het vrijdag wel lukken om goud binnen te halen?

Wanneer Wout zich deze week niet klaarstoomt voor de tijdrit, kan hij zijn batterijen opladen bij zijn gezin. Echtgenote Sarah De Bie en zoontjes Georges en Jerome zakten immers ook af naar Glasgow.

Wout van Aert en Georges
Photonews

Op foto's vanuit Glasgow zien we hoe de schattige Georges, die intussen al 2,5 jaar oud is, zijn papa een dag na de wegrit wat gezelschap biedt. Net als papa Wout draagt Georges een blauwe helm. Een drinkenbus in de houder krijgen, blijkt toch nog een te moeilijke taak voor de kleine Georges.

Op 20 juli werd Georges grote broer. Sarah beviel van een tweede zoontje. Die gaven Sarah en Wout de naam 'Jerome'. "Ondertussen gaat het supergoed met Jerome en de mama. Georges is ook héél benieuwd naar zijn kleine broertje, dat is schattig om te zien", vertelde Wout een week na de geboorte aan Het Nieuwsblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.