Interview Klaasje Meijer toont grote bewondering: “Hij is een inspiratiebron voor me”
WVDS

Woensdag 20 juli ging de nieuwe film ‘H4Z4RD’ in première op het festivalterrein van Tomorrowland. Dat is geen toeval, want Dimitri ‘Vegas’ Thivaios speelt een hoofdrol in de film.

Ook Klaasje Meijer was aanwezig op de première. Zij speelde onlangs zelf mee in de Nederlandse familiefilm ‘Boeien’. En het zal zeker niet haar laatste zijn.

Showbizz24 kon Klaasje even voor de camera halen en vroeg haar hoe zij het acteren ervaart. “Ik vind het super fijn om bezig te zijn met film en me daar meer in te verdiepen”, klinkt het. “Het is erg leuk om af en toe te kunnen acteren en daar wat dieper mee bezig te zijn.”

Klaasje nam in haar laatste jaar bij K3 ook al acteerlessen, en dat levert nu op. “Momenteel lopen er verschillende projecten en dat zal altijd iets te maken hebben met muziek of acteren.”

Dat vindt Klaasje net het leuke aan de film ‘H4Z4RD’. “Dimitri Vegas komt ook uit de muziekwereld en is zich veel meer is gaan bezig houden met acteren. Hij is wel een inspiratiebron voor me”, aldus Klaasje Meijer.

Bekijk het volledige gesprek met Klaasje Meijer via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.