Klaasje Meijer roept op tot actie: "Ik vind het niet oké"
COS
Klaasje Meijer roept op tot actie: "Ik vind het niet oké"
Foto: Play4

Klaasje Meijer heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Sinds haar vertrek bij K3 ging ze al met verschillende projecten aan de slag.

Klaasje Meijer is bezig met acteren en is ook weer meer met haar dwarsfluit aan de slag. Tijdens haar K3-carrière was de Nederlandse al erg begaan met het goede doel. Daarvoor heeft ze nu nog meer tijd en ruimte.

Doorgaans zet Klaasje zich in voor Unicef, maar deze keer wil Klaasje ons attent maken op een actie van PETA. "Het is hartverscheurend dat dieren nog steeds worden onderworpen aan wrede tests voor cosmetica-ingrediënten. Maar het goede nieuws is dat we dit samen kunnen stoppen", lezen we op Klaasjes Instagrampagina.

"Hey, ik heb je hulp even nodig. Dierenproeven zijn in de cosmetische wereld nog steeds de normaalste gang van zaken en ik vind het niet oké", zegt Klaasje in een filmpje. Ze wijst ons op Europese burgerinitiatief 'Save Cruelty Free Cosmetics'.

"Als we dat allemaal ondertekenen, dan wordt de wet en regelgeving rondom dierenproeven in de cosmetische wereld hopelijk beter. Dus ik hoop dat jullie dit even willen doen. Het kost bijna geen tijd en dieren zijn er echt mee geholpen", aldus Klaasje Meijer.

https://www.instagram.com/reel/CggjjzIj9_g/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.